A 30 napos kihívás Dennis Burkhardt-al

Szia, Dennis vagyok..

Mielőtt bármit is tudtam volna a fogyásról és az izomnövelésről, az osztálytársaim kinevettek a testem miatt.. zsíros hasam volt, cserébe nulla izomtömeg.. meg akartam változni, ezért szinte mindent kipróbáltam, de egyszerűen nem akart összejönni.. Fájdalmas fázis volt az életemben.. Majdnem feladtam! 

Szerencsére, amikor jött a pont, hogy elkellett döntenem mit szeretnék tovább tanulni, egy olyan német főiskolára találtam, amely mindent megtanít az emberi testről, az edzésről és a táplálkozásról.

Amikor ezt az iskolát választottam, az egész életem megváltozott!

A tanultakat rögtön kipróbáltam magamon és sikerült rövid időn belül jelentős zsír mennyiséget leadni, miközben még látványosan izmosodtam is.

Egyik nap visszaemlékeztem a nehéz napjaimra és úgy döntöttem, megosztom a tudásom az interneten. Nem akartam, hogy másoknak is át kelljen menni azon, amin nekem kellett.

Tudom milyen nehéz az, amikor igazából szeretnél magadon dolgozni, de egyszerűen nem tudod hol kezdd. Vagy ha még el is kezded, valamiért nem úgy jönnek a dolgok, ahogy te ezt elképzelted.

Ezért létrehoztam a 30 napos kihívást. Bele raktam a legjobb módszereket, hogy könnyen el lehessen indulni az átalakulás útjára és már 2 héten belül látványos eredményeket kaphass, még kezdőként is – legyen az zsírégetés, vagy izomnövelés.

Hogy minél több embernek segíthessek a tudásommal, úgy döntöttem nagyon alacsony áron fogom ezt adni:
csak 1900Ft (az kb. egy kávé a Starbucksban).
De amit tanít neked az még az elképzelhetőnél is sokkal többet ér!