Zsírégető Táplálékkiegészítők

Egyre több zsírégető vagy zsírégetést támogató kiegészítő jön a piacra és mindegyiket úgy reklámozzák, mintha egy csodaszer lenne. Sajnos a valóságban ez nagyrészt csak marketing és a termékek nem is a Te célodat támogatják. Hogy ne költs hülyeségekre, ma bemutatom azokat a táplálékkiegészítőket, amelyek valóban megérik a pénzüket.

1. Omega-3

Az Omega-3 egy esszenciális zsírsav, melynek előállítására képtelen a testünk, így táplálkozással kell bevinni. Mivel manapság a stresszes világunkban egyre nehezebb a kiegyensúlyzott táplálkozás, így csak ajánlani tudom kiegészítővel pótolni az Omega-3 hiányt a testünkben. Ez azért fontos, mert az Omega-3 hozzájárul a szívizmunk normál funkcióihoz, a normál vérnyomás fenntartásához, illetve gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően az izmaid regenerációja is jobb lesz.

Ajánlott termék: Omega-3

2. Zsírégető

Igen, a zsírégető hozzájárulhat a zsírégetéshez, de ez csak akkor éri meg a pénzét, ha azonkívül jó a táplálkozásod és rendszeresen edzel. Itt nem várhatsz csodát (ahogy semmilyen kiegészítőnél), mert ez csak támogat az utadon. De amíg még el sem indultál, nem tud milyen utat támogatni.
Remélem ez a hasonlat érthető!

Ezt tudom ajánlani: LIPO GN

3. Protein por

Mivel zsírégető fázisban okos magason tartani a fehérje fogyasztásunkat, de ezt a korlátozott kalóriamennyiség miatt nehéz csak élelmiszerekkel elérni – ajánlani tudom rásegíteni fehérje porral. Jobbik esetben edzés után fogyassz 30-50g-t.

Ajánlott termék: Whey X5

4. Kreatin

Tudományosan igazolt, hogy a kreatin segít az erőkifejlesztésben. Ez nem azt jelenti, hogy nélküle ne lehetne kifejleszteni az erőt, csak azt, hogy a kreatinnal az izmaink rövid idő alatt nagyobb erőkifejtésre lesznek képesek, így több izomnövelést is várhatunk.

Ajánlott kreatin: Creapure

5. Cink, Magnézium & Vitamin B

Manapság egyre kevesebb fontos ásványi anyagot lehet találni, még a drágábbik bio termékekben is. Ezért ajánlott kiegészítővel pótolni, legalább a cinket, a magnéziumot és a B-vitaminokat. A cink fontos a tesztoszteron, illetve hormonháztartásunk fenntartásához, ami pont amikor jobb testet szeretnénk felépíteni kihagyhatatlan. Méghozzá egy jó immunrendszernek is szükséges a cink. Minél jobb az immunrendszerünk, annál több hetet vagy akár hónapot tudunk megszakítás nélkül, teljes erőszinttel edzeni, ami egyértelműen jól jön a céljaink eléréséhez.

A magnézium és b-vitaminok szintén fontos szerepeket vesznek át a testünkben, pl. az izom és anyagcsere működésében.

Ezt a tablettás terméket tudom ajánlani: ZMA Sport

Szerző: Dennis Burkhardt – Fitness Bachelor (DHfPG), engedélyezett edző

Szerezd meg most a 10% kedvezmény kuponkódod minden termékünkre!