30 NAPOS 100%
PÉNZVISSZAFIZETÉSI
GARANCIA..

..mert garantálom, hogy a legjobb terméket kapod!

  • 100% Pénzvisszafizetési Garancia
  • 30 napig
  • hogy csak elégedett vásárlóim lehessenek

Ez így fair: ha a bizalmadat adod, akkor cserébe a legjobb terméket is kell kapnod.

Igaz, nem egy olyan világban élünk, ahol minden a fair módon történik, de dolgozhatunk rajta, hogy többen úgy gondolkodjunk.

Egy vállalat akkor lehet hosszútávon sikeres, ha boldogak a vásárlói és tovább ajánlják a terméket. Ezért is garantálom a 30 napos pénzvisszafizetést, hogy minden ügyfelem elégedett lehessen.

Így, ha bármilyen esetben úgy éreznéd, hogy nem vagy teljesen elégedett a termék minőségével, kérlek jelezd az info@strandforma.hu e-mail címen a vásárlás utáni 30 napon belül.

Első körben a felmerülő kérdéseket szeretném megválaszolni, illetve a problémát kezelni, de a fentebb említettek miatt részemről akadékoskodásra nem számíthatsz.

Ha az orvoslás ellenére is ragaszkodnál a pénzed visszatérítéséhez, rövidesen 100%-ban visszautalásra kerül a pénzed.

Fontos: a garancia az átadott tudás minőségének biztosítására van, így csak abban az esetben érvényesíthető, ha az ügyfélnek fenntartásai vannak az átadott tudással kapcsolatos minőségével.

Szívesen garantálnám az eredményeket is mindenkinek, viszont ez legnagyobb mértékben a felhasználón múlik és így az irányításomon kívül van.

Amit igérni tudok és amire garanciát vállalok az az, hogy a vásárlásoddal a lehető legjobb és legfontosabb tudásomat kapod.