Izomnövelő Táplálékkiegészítők

Egyre több táplálékkiegészítő létezik a piacon és mindegyiket úgy reklámozzák, mintha egy csodaszer lenne. Sajnos a valóságban ez nagyrészt csak marketing és a termékek nem is a Te célodat támogatják. Hogy ne költs hülyeségekre, ma bemutatom azokat a táplálékkiegészítőket, amelyek valóban megérik a pénzüket.

1. Omega-3

Az Omega-3 egy esszenciális zsírsav, melynek előállítására képtelen a testünk, így táplálkozással kell bevinni. Mivel manapság a stresszes világunkban egyre nehezebb a kiegyensúlyzott táplálkozás, így csak ajánlani tudom kiegészítővel pótolni az Omega-3 hiányt a testünkben. Ez azért fontos, mert az Omega-3 hozzájárul a szívizmunk normál funkcióihoz, a normál vérnyomás fenntartásához, illetve gyulladáscsökkentő hatásának köszönhetően az izmaid regenerációja is jobb lesz.

Ajánlott termék: Omega-3

2. Tömegnövelő

Igaz, nem mindegy milyen gyártótól szerzed be, mert vannak hatalmas különbségek, de az tény, hogy ha jót találsz, az rengeteget segít az izomnövelésben.

Az izomnöveléshez az egyik legfontosabb dolgod: bevinni elég kalóriát! Aki már próbálkozott ezzel, tudja hogy nem is olyan egyszerű napi szinten elérni a kalóriaszükségletet – legalábbis minőségi, jól feldolgozható kalóriákkal. Pontosan ebben tud nagy segítséget nyújtáni egy tömegnövelő, mivel egy adag edzés után már ad akár 600kcal-t és elég könnyen csúszik, mivel iható.

Személyesen ezt tudom ajánlani: BULK XT

Egyben tartalmazza a következő pontokban felsorolt termékeket is, ezért kifejezetten megéri.

3. Kreatin

Tudományosan igazolt, hogy a kreatin segít az erőkifejlesztésben. Ez nem azt jelenti, hogy nélküle ne lehetne kifejleszteni az erőt, csak azt, hogy a kreatinnal az izmaink rövid idő alatt nagyobb erőkifejtésre lesznek képesek, így több izomnövelést is várhatunk.

Ajánlott kreatin: Creapure

4. Cink, Magnézium & Vitamin B

Manapság egyre kevesebb fontos ásványi anyagot lehet találni, még a drágábbik bio termékekben is. Ezért ajánlott kiegészítővel pótolni, legalább a cinket, a magnéziumot és a B-vitaminokat. A cink fontos a tesztoszteron, illetve hormonháztartásunk fenntartásához, ami pont amikor jobb testet szeretnénk felépíteni kihagyhatatlan. Méghozzá egy jó immunrendszernek is szükséges a cink. Minél jobb az immunrendszerünk, annál több hetet vagy akár hónapot tudunk megszakítás nélkül, teljes erőszinttel edzeni, ami egyértelműen jól jön a céljaink eléréséhez.

A magnézium és b-vitaminok szintén fontos szerepeket vesznek át a testünkben, pl. az izom és anyagcsere működésében.

Ezt a tablettás terméket tudom ajánlani: ZMA Sport

Szerző: Dennis Burkhardt – Fitness Bachelor (DHfPG), engedélyezett edző

Szerezd meg most a 10% kedvezmény kuponkódod minden termékünkre!